Sa Fundació surt en defensa des dr. Ruiz Nadal davant ets atacs des catalanistes per defensar es mallorquí

Es dr. Antonio Ruiz Nadal és un exemple de mallorquinisme valent i sense complexes, i ha actuat com hauríem de fer tots es ciutadans davant sa imposició catalanista: alçant sa veu i diguent basta.

Aquest fi de setmana, es perfil d’Instagram de sa Clínica Ruiz Nadal des prestigiós cirugià mallorquí Antonio Ruiz Nadal ha estat víctima de s’acosament catalanista. Es compte d’Instagram Mantincelcatalà, que és foraster (català) i no mallorquí, ha començat a increpar a sa Clínica perquè no té rotulat es cartell de sa seva clínica de cirugia estètica en català.

Fernando Fortuny Salas, president de Sa Fundació.

 

Es dr. Ruiz Nadal, enfora d’acotar cap i callar, ha contestat i s’ha defensat dets atacs catalanistes amb un vídeo ple de seny i sentit comú: “Yo nunca en las redes sociales me meto en polémicas, pero lo que no voy a aceptar es no tener libertad para hablar y expresarme como yo quiera, y encima, que tenga que venir una web catalana a decirme cómo tengo que rotular mi negocio”.

Es dr. Antonio Ruiz Nadal és un exemple de mallorquinisme valent i sense complexes, i ha actuat com hauríem de fer tots es ciutadans davant sa imposició catalanista: alçant sa veu i diguent basta.

Sa Fundació vol expressar tot es seu suport cap as doctor Ruiz Nadal, exigeix an es partits polítics que se manifestin davant aquest lamentable acosament nacionalista i anima a sa ciutadania balear a seguir s’exemple des doctor: som balears, no catalans. Que ningú mos imposi en quina llengo hem de xerrar o escriure; molt manco amb so dialecte de Barcelona. Com diu es dr. Ruiz Nadal: a Mallorca, en bon mallorquí.

Palma de Mallorca, 25 d’octubre de 2021

 Sa Fundació és una entitat sense ànim de lucre creada el 2013 per sa defensa i preservació des mallorquí, es menorquí i s’eivissenc.
¿Mos ajudes a defensar sa nostra llengo i cultura balear?

Ses donacions a Sa Fundació tenen una deducció fiscal des 75% es primers 150€. Si te fas soci donant 10€ mensuals, realment no te costarà ni 2€!

 Fé’t soci de Sa Fundació pitjant aquí
 
https://safundacio.es/col-labora/fer-se-soci/

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *