¡Descarrega’t es Telegram en mallorquí!

¡DESCARREGA’T ES TELEGRAM EN MALLORQUÍ!


1) Descarrega’t Telegram en es teu mòbil
.
– Si tens un iPhone, pitja AQUÍ.
Si tens un mòbil amb sistema Android, pitja AQUÍ.

2) Instal·la s’idioma mallorquí pitjant AQUÍ.


Sa Fundació impulsa una versió de Telegram en mallorquí – S’app ja està disponible per tots es mòbils (sistemes iOS i Android)

S’aplicació de missatgeria Telegram ha inclòs es mallorquí en es seu llistat d’idiomes oficials. Ha estat una iniciativa de sa Fundació Jaume III, que ha impulsat sa traducció de Telegram en sa llengo de Mallorca. Tot va començar amb sa proposta d’un jove simpatitzant de s’entitat cultural.

Sa traducció de Telegram en mallorquí s’ha realitzat conjuntament per part des professors Sandra Amoraga, llicenciada en filologia catalana, i Joan Pons, historiador i director de Sa Fundació, que ha coordinat es projecte amb s’ajuda de Software Valencià.

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània, senzilla i gratuïtasimilar a WhatsApp. Se pot emplear a tots es dispositius i inclou característiques més avançades com s’encriptació des missatges, xats secrets, noms d’usuari, canals de difusió o sa programació de s’enviament de missatges pes dia i s’hora que s’usuari vulgui.

Telegram en mallorquí ja està disponible per tots es mòbils (sistemes iOS i Android) i se pot descarregar de franc a https://t.me/setlanguage/mallorqui-bal.

Palma de Mallorca, 3 d’octubre de 2020

 

Sa Fundació és una entitat sense ànim de lucre creada el 2013 per sa defensa i preservació des mallorquí, es menorquí i s’eivissenc.
¿Mos ajudes a defensar sa nostra llengo i cultura balear?

Ses donacions a Sa Fundació tenen una deducció fiscal des 75% es primers 150€. Si te fas soci donant 10€ mensuals, realment no te costarà ni 2€!

 Fé’t soci de Sa Fundació pitjant aquí
 
https://safundacio.es/col-labora/fer-se-soci/

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *